Nyheter

Här skriver vi om våra senaste nyheter.

 

E-kullen, 6 veckor gamla

Lite nya bilder på vår fina E-kull som nu fyllt sex veckor!
Hane, söker nytt hem
Hane, söker nytt hem
Hane
Hane
Tik
Tik
Tik
Tik

E-kullen

Nytagna bilder på E-kullen har nu har fyllt 3 veckor. 
Vi har två pojkar som finns tillgängliga för rätt hem. Vill ni veta mer?
Varm välkomna att höra av er på contact@goldentyries.se eller slå oss en signal på 0735-640280 eller 0700-995734 

Klicka på bilden för att förstora den. 

Hane

Tik

Hane

Tik

Hane

Tik

Hane

Tik

Vi har fått valpar!

Vi är jätteglada att meddela att Keila den 11/6 har fått åtta valpar, fyra flickor och fyra pojkar. Allt har gått fint, och mamma och barn mår bra. Mer information finns att läsa under "Valpar".
Vill ni följa vår resa? Vill passa på att tipsa om att vi finns på både facebook och instagram.
 
 

Vi väntar valpar!

Vi är mycket glada att kunna berätta att vi väntar valpar i mitten av juni! Efter två lyckade dejter kan vi nu meddela att "Keila" SE CH & DK CH & NO CH Golden Tyrie's Charisma är dräktig.

Vi har längre planerat för denna kombination, och är mycket förväntansfulla inför vad som komma skall. Om allt går som planerat så beräknat vi att vår E-kull kommer födas runt v. 24, och kommer att vara klara för leverans i augusti.

Är ni intresserade och vill veta mer? Välkomna att kontakta oss!  Våra kontaktuppgifter finns att hitta under "Valpar".

Uppdatering - valpar

Vi är mycket glada att kunna berätta att kärlek uppstod under påskhelgen. Efter två lyckade dejter kan vi nu meddela att Keila är parad, och att vi nu väntar med spänning på att få se resultatet.

Om allt går som planerat så beräknat vi att vår E-kull kommer födas runt v. 24.  Mer informations om den kommande kullen finns att läsa under "Valpar". Vidare uppdatering kommer så snart vi vet att Keila är dräktig.

Vill ni följa vår resa? Vill passa på att tipsa om att vi finns på både facebook och instagram.

Valpar planeras till sommaren 2022!

Vi planerar att para vår ljuvliga "Keila" SE CH & DK CH & NO CH Golden Tyrie's Charisma i aprill 2022. Valparna beräknas att födas i mitten av juni, och kommer att vara klara för leverans i augusti. Keila är HD-röntgade och ögonlyst UA samt DNA-testade för PLL, NCL, RCD4 , PRA3 & Pituitary Dwarfism.

Allt är förberett för parning,  och Keila ha precis börjat löpa. Den tilltänkta hanen, en underbart trevlig och glad herre med många fina tibbetypiska karaktärsdrag, kommer att presenteras så snart parningen är gjord. Han är likt Keila ögonlyst, DNA-testad samt HD-röntgad med resultat A/A.

Om Keila:
"Keila är den vänligaste och gladaste tibbetjej man kan tänka sig, och precis som hennes namn antyder, så är hon också otroligt karismatisk. Vi skulle vilja beskriva henne som intelligent, lyhörd, smart, glad, men också väldigt kärleksfull och lojal, med bästa tänkbara temperament!".

Läs gärna med om Keila under "Våra hundar - Keila"

Vi har längre planerat för denna kombination, och är mycket förväntansfulla över att den snart kommer att bli möjlig att genomföra.
Är ni intresserade och vill veta mer? Välkomna att kontakta oss! Våra kontaktuppgifter finns att hitta under fliken "Valpar".