C.I.B & SE CH & NO CH & DK CH 
GOLDEN TYRIE'S CHARISMA    "Keila"  • Born:     3 juni 2016

  • Eyes:      UA 

  • HD:     A/A 

  • DNA :     PLL: clear, NCL: carrier,
       Pituitary Dwarfism &                   PRA3 & RCD4 : clear

  • Color:     Black & white

  • Size:        37 cm

Om Keila

Keila är född den 3 juni 2016 och är tillsammans med sina syskon kennelns tredje generationen efter vår stamtik Tyris (CH Thokkadis New Endless Sunrise).
Keila och hennes sju syskon blev resultatet efter en mycket lyckad och efterlängtad kombination mellan vår förstfödda "Delfi" (CH. Golden Tyrie's All That Glitters) äg. Pia Larnelius  & den tjusiga nederländska hanen "Sii-Re" (Abousir Ben Mazar-I-Sharif).

Familjens prinsessa och charmtroll!

Keila och hennes syskon var väldigt efterlängtade och efter flera års funderande och planering kring kombinationen som skulle göras med Keilas mamma Delfi, så kom  äntligen vår C-kull en varm sommarnatt i juni 2016.  Delfi födde 8 fantastiskt fina valpar, 5 flickor och 3 pojkar, och efter fyra års väntan, så gav kombinationen oss vi möjligheten att äntligen få behålla en av våra egenuppfödda.

Keila är precis som hennes stamtavlenamn antyder, en oerhört karismatisk dam, något hon varit sedan hon varit mycket ung. Valet om vem av de fem tikarna som skulle komma att stanna på kenneln var oerhört svårt, men till slut blev det just Keila som våra hjärtan föll för. Dels på grund av hennes kvalitéer, och dels på grund av hennes karismatiska och utåtgående personlighet, och där av att hon fick namnet Charisma.

Keila är den goaste och snällaste tjej du kan tänka dig och hon älskar att ha familjen och flocken i sin närhet. Hennes favoritperson har sedan dag ett varit hennes mormor Tyris (Ch. Thokkadis New Endless Sunrise) och de hänger ihop i vått och torrt... ett riktigt radarpar. Keila är också väldigt kärleksfull och en riktig pussgurka! 

Man brukar ju säga det att tibben är 1/3 katt, 1/3 hund och en 1/3 människa, vilken stämmer bra in på Keila. Hon är en alert liten dam , smidig som vessla och väldigt intelligent. 

Keila är mamma till Golden Tyrie's D-kull & E-kull vilket är vår fjärde generation efter vår fina stamtik Tyris  (Ch. Thokkadis New Endless Sunrise)