Valpar

 

Vi har fått valpar den 17 juni!

3 hanar och 2 tikar!

F-kullen, fem veckor gamla!


F-kullen har fyllt fem veckor och det är två pojkar som söker ett eget kärleksfullt hem. Vill ni veta mer? Hör av er till oss!

Vill ni följa valparna? Kika på på vår Instagram eller bli medlem i vår kennelgrupp på Facebook!

Klicka på bilderna för större bild och mer information.

Golden Tyrie’s F-kull

Vi är jätteglada att berätta att Essie den 17 juni födde fem valpar, tre hanar och två tikar i färgerna svart med vitt och svart och vitt.

Om mamma Essie och pappa Ezra
Mamma till vår F-kull är vår goa finska tik "Essie" och pappa är vår egenuppfödda "Ezra"! Med stabila, kärvänliga och lättsamma temperament är de båda föräldrarna fantastiska familjemedlemmar.

Hälsa
Essie och Ezra är HD-röntgade och ögonlysta ua, samt att vi låtit dem DNA-testas för PLL, NCL, PRA3, RCD4 samt PD.

Mer information
Valparna kommer att vara klara för leverans i mitten av augusti. Är du intresserad av valp? Varm välkommen att kontakta oss för mer information. Du finner våra kontaktuppgifter längre ner på sidan, via contact@goldentyries.se Bakgrund
Essie är Golden Tyrie's finska charmtroll ocH kom till oss hösten 2020. Essie är född på samma kennel som vår fantastiska "Batman" (C.I.B & NORD & NO & DK & FIN & SE UCH & DK V - 14 & NO V-14 Fabulous Teddy's Heartbreaker) som dessutom är bror till Essies mormor.
Ezra är född i vår C-kull år 2016 och är kullbror till vår Keila. Ezra är också barnbarn till vår stamtik ”Tyris” vilken gör att denna kull till den en tredje generation av Golden Tyries-tibbar! Om oss

 • Vi har valt att bedriva uppfödning i en liten skala med en familjär anda, där varje parning är välplanerad och väl genomtänkt.

•   För oss spelar mentaliteten stor roll , och vi anser att det är viktigt att endast använda mentalt stabila hundar, som har något gott att tillföra rasen.

•  Vi prioriterar att föda upp våra hundar i en trygg och harmonisk hemmamiljö, där de socialiseras, hanteras och miljötränas.

 • Vi prioriterar det personliga mötet där god kontakt och ömsesidigt förtroende uppstår. Vid intresse, är du varmt välkommen att kontakta oss för ett boka in ett besök.

 • För oss är det av största vikt att varje valp hamnar hos rätt familj. Detta görs genom att vi noga studerar kullen. Vi säljer inga valpar efter färg eller teckning. Matchning sker genom dialog, där valpens personlighet ska stämma överens med köparens livsstil och önskemål. Allt för att ge valpköparen och hunden rätt förutsättningar.

•  Vi är måna om att få följa våra valpar genom livet, och vill gärna ha kontakt med våra valpköpare för att kunna stötta och ge råd eller bara finnas till hands om så önskas.

Information

Vi är medlemmar i SKK (Svenska Kennelklubben), SVKTR (Svensk Specialklubb för tibetanska raser) och
 TTS (Tibetanska Terriersällskapet) vilket är vår rasklubb.

Vi har genomfört Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning.
Vi följer Svenska Kennelklubbens regler, riktlinjer och lagar.

 

Välkommen att kontakta oss nedan, så hör vi av oss!
Våra kontaktuppgifter och telefonnummer finns att hitta längre ner på sidan.

Vill ni veta mer om oss och vårt avelsarbete?

Klicka på länken nedan.