SUCH
MILINGTON'S SHAMROCK AF BECKIS     "Milton"  • Born:     9 mars 2006 - 15 april 2021

  • Eyes:      UA 

  • HD:     B/C 

  • DNA :     PLL: xxx , NCL: clear 
     

  • Color:     Black with white markings

  • Size:        44 cm

Vår älskade Milton

Även kallad "minipolis", lämnades oss den 15 april 2021 och lämnade efter sig ett enormt tomrum. Milton var en härligt pratsam och charmig men bestämd herre, som vi fick äran att dela livet med i femton år.  Vi vill tacka dig för allt du givit oss, och för att vi fick förmånen att lära känna dig och din färgstarka personlighet. Tack för alla minnen, tokiga upptåg och skratt. Tack för att du lärt oss, för din klokhet och lojalitet. Du kommer alltid att finnas med oss.

För evigt saknad och alltid älskad. 

/ Mamma Marie och matte Malin 

Om Milton

Vi har alltid haft en stor kärlek till djur och en delad passion för hästar och hundar. År 2006 var året då vi skaffade vår första tibetanska terrier som fick namnet Milton - efter den fantastiska hopphästen. Milton entré i våra liv kom att bli början på ett nyvunnet intresse och vår kärlek för rasen tibetansk terrier. Milton blev början på en fantastisk resa som håller på än idag.

Som ung blev Milton kallad för "Millirotti" - (uppkallat efter operasångaren Pavarotti), ett smeknamn som han tilldelades efter att ha delat med sig av sina fantastiska röstresurser.  Milton insåg snabbt att han kunde utnyttja dessa röstresurser för kommunicera, något som dragit nytta av i hela sitt liv.
 Skall han ut, så ropar han vid ytterdörren, och skall han in, ja då ropar han igen. Vill han ha ett ben som är undanlagt så ropar han, och är vattenskålen tom, ja då ropar han också. Skulle du sitta och avnjuta en riktigt god kanelbulle, då är snart på plats och ropar igen, och ofta i falsett. 

Det är svårt att ta miste på att Milton är familjens förstfödde, och en klokare och mer färgstark personlighet får man leta efter och han har gjort stora tassavtryck på både oss och dem som mött honom genom åren.