C.I.B & NORD & NO & SE & DK CH & FIN CH & DKVV-22 & DKVCH
TOP WINNING TT 2017

THOKKADIS SUPER TROUPER     "Kili"


  • Born:     7 november 2014

  • Eyes:      UA 

  • HD:     B/C 

  • DNA :     PLL: clear , NCL: clear,
       PRA3: Clear RCD Clear,
       PD: Carrier  


  • Color:     Tricolor

  • Size:        41 cm

Om Kili

Kili kommer liksom Tyris (vår stamtik) från kennel Thokkadis i Norrland och är tillsammans med sina 6 syskon son till vår "Chanel" (Golden Tyrie's A Diamond In North) och den finska hanen "Rasmus" (Ch. Pindaros Jive Talkin').  Kili kom till oss vid en ålder på 8 veckor - och han var mycket efterlängtad. Vi är glada att Kennel Thokkadis gav oss möjligheten, att genom kombinationen, få tillbaka en valp från våra egna linjer - och vår älskade Chanel.

Familjens energiknippe och glädjespridare

Kili är nog en av de gladaste tibbar som finns, och är full av energi! Kili bor tillsammans med sin matte c/o Monika i Gråbo med har sedan dess att han var valp spenderar mycket av sin tid tillsammans med oss. Till vardags är Kili ett riktigt busfrö som älskar kaffe med mjölk, han är dessutom snabb som en vessla, så det gäller att hålla i koppen. Han är dessutom en mästare på att tjuva diverse olika slags fika från bordet, så det gäller se upp när Kili (fikaälskaren) är i farten.

Kili är en glad och lekfull kille - full av energi, vilket gör honom till en färgstark individ med härlig personlighet, som vet hur man gör när man tar för sig. Han älskar att stå i centrum, och ser ofta till att vara rummets mittpunkt, och liksom flera av våra andra hundar, så använder han sig av små ljud för att fånga allas uppmärksamhet. 

Kili är med sin energi och utstrålning en fantastisk utställningshund och fröjd att tävla med. Han har under de år han varit aktiv i utställningsringarna haft en rad framgångar och lovordats av en rad rasspecialister. År 2017 blev han, efter att ha vunnit ett flertal Bäst i Rasen (BIR) och Bäst i Motsatt Kön (BIM)  årets vinstrikaste tibetanska terrierhane. Kili är idag Svensk, Dansk, Norsk och Finsk, Nordisk och Internationell utställningschampion.