Vi har fått valpar den 27 februari

Mer information finns att hitta nedan. 

 

Vi kan glädjande berätta att Keila har blivit mamma till
6 välskapta valpar, tre tikar och tre hanar.

Information

 Vår ljuvliga "Keila" SE CH & DK CH & NO CH Golden Tyrie's Charisma har fått valpar med  "Baily" CIB, DK UCH, PL CH, SE UCH, VDH CH, NO UCH  Tibbetell’s Baily af Nouga-Casper.
Båda föräldrarna är HD-röntgade och ögonlysta UA samt DNA-testade för PLL, NCL, RCD4 och PRA3.

Valpar kommer att vara klara för leverans början/mitten utav maj.

Om föräldrarna

Om Keila:
"Keila är den vänligaste och gladaste tibbetjej man kan tänka sig, och precis som hennes namn antyder, så är hon också otroligt karismatisk. Vi skulle vilja beskriva henne som intelligent, lyhörd, smart, glad, men också väldigt kärleksfull och lojal, med bästa tänkbara temperament!".

Läs gärna med om Keila under "Våra hundar - Keila"

Om Baily:
"Baily är en lugn, stabil, glad och harmonisk hund. Baily tycker om att sitta ute på trappan och titta ut i trädgården. När vi är ute och går, så har han verkligen ingen brådska. Han lukar på varje tuva och gräs han hittar. Baily tycker om alla andra hundar och människor. Är nyfiken och står och tittar på dem som passerar. Skäller nästan aldrig. Han älskar att bli klappad, men tar ingen stor plats i vår flock. Han anpassar sig lätt till allt. En fantastiskt trevlig hund".

Tusen tack till Veronika Tell och Kennel Tibbetell's för att vi fick använda din trevliga och fina kille på vår Keila.

Om oss

 • Vi har valt att bedriva uppfödning i en liten skala med en familjär anda, där varje parning är välplanerad och väl genomtänkt.

•   För oss spelar mentaliteten stor roll , och vi anser att det är viktigt att endast använda mentalt stabila hundar, som har något gott att tillföra rasen.

•  Vi prioriterar att föda upp våra hundar i en trygg och harmonisk hemmamiljö, där de socialiseras, hanteras och miljötränas.

 • För oss är det av största vikt att varje valp hamnar hos rätt familj.

•  Vi är måna om att få följa våra valpar genom livet, och vill gärna ha kontakt med våra valpköpare för att kunna stötta och ge råd eller bara finnas till hands om så önskas.

Information

Vi är medlemmar i SKK (Svenska Kennelklubben), SVKTR (Svensk Specialklubb för tibetanska raser) och
 TTS (Tibetanska Terriersällskapet) vilket är vår rasklubb.

Vi har genomfört Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning.
Vi följer Svenska Kennelklubbens regler, riktlinjer och lagar.

Välkommen att göra en intresseanmälan nedan så hör vi av oss! Våra kontaktuppgifter och telefonnummer finns att hitta längre ner på sidan.

Vill ni veta mer om oss och vårt avelsarbete?

Klicka på länken nedan.