Valpar

Valpar väntas till sommaren 2022
 

Vi har fått valpar!

De stolta föräldrarna är:

SE UCH & FIN UCH & NO UCH
Golden Tyrie's Charisma

LUX JCH  &  NL JCH & BE JCH & BENELUX JCH & DUTCH

Tibicinan Ultimatum


Vi är mycket glada att kunna berätta att vi den 11 juni fått valpar, fyra tjejer och fyra pojkar .

De stolta föräldrarna är "Keila" ( CH. Golden Tyrie's Charisma) HD-röntgade med resultat A/A, ögonlyst UA samt DNA-testade för PLL, NCL, RCD4 , PRA3 & Pituitary Dwarfism  x "Matti" (CH. Tibicinan Ultimatum) HD-röntgade med resultat A/A, ögonlyst UA samt DNA-testade för PLL, NCL, RCD4 , PRA3 & Pituitary Dwarfism.

Mer bilder och uppdateringar finns på facebook och instagram.

Om Keila

"Keila är den vänligaste och gladaste tibbetjej man kan tänka sig, och precis som hennes namn antyder, så är hon också otroligt karismatisk. Vi skulle vilja beskriva henne som intelligent, lyhörd, smart, glad, men också väldigt kärleksfull och lojal, med bästa tänkbara temperament!".

Läs gärna med om Keila under "Våra hundar - Keila"

Är ni intresserade och vill veta mer? Välkomna att kontakta oss via formuläret nedan. Vi finns också via mejl och telefon. (Finns att hitta längre ner).

Om oss

 • Vi har valt att bedriva uppfödning i en liten skala med en familjär anda, där varje parning är välplanerad och väl genomtänkt.

•   För oss spelar mentaliteten stor roll , och vi anser att det är viktigt att endast använda mentalt stabila hundar, som har något gott att tillföra rasen.

•  Vi prioriterar att föda upp våra hundar i en trygg och harmonisk hemmamiljö, där de socialiseras, hanteras och miljötränas.

 • Vi prioriterar det personliga mötet där god kontakt och ömsesidigt förtroende uppstår. Vi har därför inget kösystem. Vid intresse, är du varmt välkommen att kontakta oss för ett boka in ett besök.

 • För oss är det av största vikt att varje valp hamnar hos rätt familj. Detta görs genom att vi noga studerar kullen. Vi säljer inga valpar efter färg eller teckning. Matchning sker genom dialog, där valpens personlighet ska stämma överens med köparens livsstil och önskemål. Allt för att ge valpköparen och hunden rätt förutsättningar.

•  Vi är måna om att få följa våra valpar genom livet, och vill gärna ha kontakt med våra valpköpare för att kunna stötta och ge råd eller bara finnas till hands om så önskas.

Information

Vi är medlemmar i SKK (Svenska Kennelklubben), SVKTR (Svensk Specialklubb för tibetanska raser) och
 TTS (Tibetanska Terriersällskapet) vilket är vår rasklubb.

Vi har genomfört Svenska Kennelklubbens uppfödarutbildning.
Vi följer Svenska Kennelklubbens regler, riktlinjer och lagar.

 

Välkommen att kontakta oss nedan, så hör vi av oss!
Våra kontaktuppgifter och telefonnummer finns att hitta längre ner på sidan.

Vill ni veta mer om oss och vårt avelsarbete?

Klicka på länken nedan.