Nyheter

Här skriver vi om våra senaste nyheter.

 

Keila har fått valpar!

Vi är jätteglada att meddela att Keila den 27/2 har fått 6 stycken valpar, tre flickor och tre pojkar. Filmsnutt och information om de bägge föräldrarna finns att läsa under "Valpar".

Snart är valparna här

Keila är nu på dag 55 (av 58-63) och det är nu inte många dagar kvar. Keila mår bra och det råder stor aktivitet inne i magen, ett tecken på att det nu börjar bli dags.

Fortsättning följer.....

 

Nya bilder av Kili

C.I.B & NORD & NO & SE & DK CH & FIN CH
TOP WINNING TT male 2017
THOKKADIS SUPER TROUPER     "Kili"

 

Vi väntar valpar i början av mars!

Vi är jätteglada att kunna meddela att Keilas dejt  på nyårsafton har gett resultat och att vi nu väntar valpar i början av mars! 
 Pappan till kullen är en mycket trevlig och välmeriterad kille som vi tror har mycket gott att tillföra i vårt avelsprogram. Vi värdesätter hans stabila, trygga och lugna temperament.  Hanen som kommer att presenteras så snart valparna är födda, har likt Keila genomfört alla nödvändiga hälsoundersökningar där samtliga resultat är utan anmärkning.  Vi tror färgvariationen i den kommande kullen kan komma att bli stor.


 Är du intresserad av en valp ur Keilas kommande kull? Välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon. Eller lämna en intresseanmälan.

Våra kontaktuppgifter finns att hitta under "Valpar".
Välkomna till nya goldentyries.se!

Vi är jättestolta att efter månader av arbete kunna lansera vår nya hemsida. Hoppas att ni skall gilla den! 
En del av innehåller kan kännas igen från tidigare hemsida - men det finns även massa nytt spännande innehåll i form av bilder, sidor, presentationer av våra hundar samt av oss, och såklart den nya layouten! 
/ Malin och Marie

Valpar väntas förhoppningsvis i mars -21

Nu kan vi ge det glädjande beskedet att "Keila" (SE CH & DK CH & NO CH Golden Tyrie's Charisma) har blivit parad och förhoppningsvis väntar valpar i början av mars 2021. Valparna kommer att vara klara för leverans i början/mitten av maj 2021. Pappan till kullen är en mycket trevlig och välmeriterad kille som vi tror har mycket gott att tillföra i vårt avelsprogram. Vi värdesätter hans stabila, trygga och lugna temperament.  Hanen som kommer att presenteras inom kort, har likt Keila genomfört alla nödvändiga hälsoundersökningar där samtliga resultat är utan anmärkning.  Vi tror färgvariationen i den kommande kullen kan komma att bli stor.


 Är du intresserad av en valp ur Keilas kommande kull? Välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon. Eller lämna en intresseanmälan.

Våra kontaktuppgifter finns att hitta under "Valpar".